Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Cody Rhodes spune că a fost foarte încântat să o întânlească pe Bianca Belair când a revenit în WWE

În cursul zilei de ieri, Cody Rhodes a fost prezent la ”Busted Open Radio” pentru a vorbi despre venirea lui din AEW înapoi în WWE. Pe parcursul interviului, Cody a spus că a fost foarte încântat să o întânlească pe Bianca Belair la WrestleMania 38:

„Persoana pe care am fost cel mai încântat să o cunosc este Bianca Belair. Am avut ocazia să o cunosc când tocmai se întorcea în backstage după meciul ei de la WrestleMania 38 iar eu eram sub șcenă, așa că am putut auzi totul. Întotdeauna ești fericit când poți auzi un public intens. Fanii au pregătit scandări atât de profunde și ne-au pus într-o poziție dificilă. De asemenea, când am cunoscut-o pe Bianca era o adevărată regină. A fost foarte frumos să pot fi unul dintre primii oameni care au felicitat-o pentru victoria obținută, chiar dacă sunt ”nou” în roster. Sunt un mare fan al ei. Am urmărit-o anul trecut în feud-ul pe care l-a avut cu Sasha Banks.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages