Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Cody Rhodes s-a înfruntat cu Seth ”Freakin” Rollins după încheierea SmackDown-ului din această săptămână

Vă reamintim că, Cody Rhodes s-a despărțit de AEW la începutul acestui an, spre surprinderea fanilor. El a revenit în WWE după 6 ani, spre bucuria fanilor acestei companii. Se pare că Rhodes s-a luptat din nou cu Seth ”Freakin” Rollins.

Cody Rhodes a devenit rapid un superstar de top după întoarcerea sa, învingându-i pe Rollins și The Miz în meciuri succesive. Este clar că oficialii au planuri importante pentru Rhodes.

După ce episodul SmackDown-ului de seara trecută s-a încheiat, Cody a avut un rematch cu Seth. Rhodes l-a executat pe Rollins cu 3 ”Cross Rhodes” pentru a obține victoria.

De asemenea, Cody Rhodes se va confrunta iarăși cu Seth ”Freakin” Rollins, de această dată într-un rematch televizat la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash, luna viitoare. Rămâne de văzut dacă îl va învinge sau nu pentru a 3-a oară consecutiv pe Rollins.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages