Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Cody Rhodes promovat pentru o apariție la SmackDown înainte de WrestleMania:Backlash 2022

Venim cu o veste bună pentru fanii lui Cody Rhodes. Acesta este programat să apară la un episod al SmackDown-ului în viitorul foarte apropiat. Site-ul WWE îl promovează pe Rhodes ca fiind unul dintre superstarurile prezente la ultimul episod al show-ului din brand-ul albastru înainte de Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash. Ediția respectivă va avea loc la Nassau Veterans Memorial Coliseum din Uniondale, New York, pe 6 mai.

Se pare că Rhodes îl va înfrunta pe Seth ”Freakin” Rollins într-un rematch la WrestleMania:Backlash, după ce Cody l-a învins pe Rollins în cadrul Mania 38.

Cody Rhodes lucrează full-time la RAW de când a revenit în companie. El l-a învins pe The Miz în cadrul show-ului din această săptămână și a avut un meci de tipul Dark (netelevizat) după terminarea episodului din 4 aprilie.

De asemenea, alte superstaruri promovate pentru episodul SmackDown-ului de pe 6 mai, sunt: Drew McIntyre, Campioana feminină Charlotte Flair, Campionul WWE & Universal Roman Reigns și Ronda Rousey.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages