WWEWWE RAW

Cody Rhodes promovat pentru episoadele RAW-ului din august

Așa cum știm, Cody Rhodes a luptat accidentat făcând un meci clasic de 5 stele împotriva lui Seth ”Freakin” Rollins la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell pe 5 iunie 2022. Performanța lui Rhodes a fost lăudată de fani, colegi și legende. Este evident că el muncește din greu să revină în ring.

Cody a lipsit de la evenimentul Money in the Bank din cauza respectivei accidentări. După cum am relatat anterior, servieta meciului masculin MITB urma să ajungă de la bun început în posesia lui Theory, așa că Rhodes nu ar fi câștigat acel meci.

WWE a difuzat o reclamă pentru episodul RAW-ului din 29 august, care va avea loc în Pittsburgh, Pennsylvania. Promo-ul îi anunță prezența lui Cody Rhodes la respectivul show. De asemenea, oficialii îl promovează pe acesta într-un meci de tipul Street Fight la show-ul din Atlantic City pe 14 august.

Cody Rhodes a spus că s-a întors în WWE pentru că nimeni nu îl poate atinge în ring. ”The American Nightmare” a fost deja supus cu succes unei intervenții chirurgicale. Fanii așteaptă cu nerăbdare revenirea sa. Rămâne de văzut când se va întâmpla acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !