Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Cody Rhodes, nu a semnat încă cu WWE, revenirea în AEW este posibilă

S-a vorbit mult în ultimele zile despre faptul că, Cody Rhodes va merge în WWE și se spune că Vince McMahon este încântat de ideea de a semna cu EVP-ul AEW, dar Rhodes este încă free agent în acest moment.

Fightful raportează că ”Rhodes to the Top” nu a fost anulat și încă există discuții despre viitorul show-ului. Deoarece show-ul se axează asupra vieții lui Cody și Brandi în AEW, fiind produs de Shed Media US și Warner Horizon Unscripted Television, ar putea continua fără implicarea celor doi în AEW.

Un alt lucru menționat în raportul Fightful este că Rhodes nu a semnat încă cu WWE și până când nu se concretizează ceva, există întotdeauna șansa ca el să ajungă la un acord pentru a rămâne în AEW.

Se pare că unul dintre motivele pentru care Rhodes a decis să plece din AEW se datorează faptului că simțea că nu mai are influență în backstage. Tot ce a spus Thony Khan și Cody Rhodes pe Twitter despre separarea lor este real și nu au vrut să supere fanii. S-a menționat că Khan nu este într-o dispoziție bună în backstage după ce discuțiile sale cu Rhodes s-au încheiat la începutul acestei săptămâni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages