AlumniWWE

Cody Rhodes nu a fost în Orlando pentru a merge la WWE Performance Center

Se pare că recent, Cody Rhodes a fost văzut în Orlando, iar acest lucru a dus la apariția zvonurilor. S-a speculat că, Cody ar putea fi acolo pentru a filma promo-uri care vor duce la revenirea lui în WWE. Nu pare a fi cazul de așa ceva.

Fightful Select a oferit detalii despre motivul pentru care Rhodes a fost în Orlando. Raportul precizează că fostul superstar AEW și-a vizitat prietenii și a luat cina la o zi de naștere, așa că nu s-a dus la WWE Performance Center.

Când Cody a fost contactat pentru a vorbi despre aceste speculații, el a spus pur și simplu că ”este un tată care stă acasă acum”. În timp ce nu există niciun indiciu concret despre revenirea lui Rhodes în WWE, persoanele din compania lui Vince McMahon încă cred că, Cody se va întoarce.

Au existat referințe subtile despre Cody Rhodes în promo-urile lui Edge și The Miz la RAW-ul din această săptămână, dar nimic mai mult de atât. Un meci cu ”Rated-R Superstar” ar fi o modalitate excelentă ca Rhodes să re-debuteze în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !