WWEWWE RAW

Cody Rhodes le-a cerut oficialilor WWE să nu mai vorbească niciodată despre Stardust

Cody Rhodes a revenit în WWE pe parcursul primei seri a WrestleMania 38, unde s-a înfruntat cu ”Seth Freakin” Rollins într-un meci fantastic care a durat 20 de minute. Cody a executat 4 ”Cross Rhodes” și un ”Bionic Elbow” pe fostul Campion Universal.

Rhodes i-a oferit un interviu lui Ariel Helwani de la BT Sports, în care a vorbit despre gimmick-ul său în WWE. Trebuie să menționăm faptul că fostul superstar AEW a revenit în compania lui Vince McMahon cu gimmick-ul ”American Nightmare” și nu cu cel al lui Stardust.

Cody nu a fost niciodată încântat de gimmick-ul lui ca Stardust, arătându-și dezgustul față de acest personaj în mai multe rânduri. El a dezvăluit că le-a cerut oficialilor WWE să nu mai pomenească niciodată de acel gimmick.

„Înainte să semnez cu WWE nu am avut pretenții reale, dar le-am cerut un lucru oficialilor. Nu vreau să-l mai văd niciodată pe Stardust!”.

Se pare că WWE a ținut cont de rugămitea lui Cody Rhodes, deoarece Stardust nu se mai regăsește pe lista de superstaruri ale companiei. În schimb, Rhodes face parte acum din Roster-ul actual.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !