Sustineti InRing.Ro
AEWWWEWWE RAW

Cody Rhodes: ”John Cena a devenit un erou real”

Actual superstar în AEW, Cody Rhodes a făcut recent un Q&A pe twitter unde a răspuns la câteva întrebări. Unul dintre răspunsurile sale l-a avut în prim-plan pe John Cena.

Un fan l-a întrebat pe ”The American Nightmare”: ”Cine crezi că este cel mai bun babyface din ultimii ani?”.

Rhodes a știut exact pe cine să încadreze la această ”categorie” din punctul lui de vedere. După ce a explicat că în 2020 lucrurile stau diferit în lumea wrestling-ului, el a spus că John Cena a devenit în pro-wrestling un erou real pentru milioane de oameni.

Probabil că Cena nu va apărea niciodată la un eveniment AEW, dar Cody îl apreciază pentru tot ceea ce a făcut. Nu este vorba despre cine ești atunci când oamenii îți acordă atenție, deoarece ceea ce faci atunci când nimeni nu te urmărește este cel mai important. Cody Rhodes este conștient de acest lucru, și la fel se întâmplă și în cazul lui John Cena.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages