AEWWWE

Cody Rhodes, face aluzii la retragere, zvonuri despre statutul său în WWE

Așa cum probabil mulți dintre voi v-ați dat seama, nu a existat niciun indiciu că, Cody Rhodes se află în Arabia Saudită și nici nu a fost programat vreodată pentru WWE Elimination Chamber 2022. O fotografie care a devenit virală în ultimele 48 de ore susținea că el se află în Polonia, pregătindu-se să meargă în Arabia Saudită. De fapt, acea imagine a fost trucată în photoshop, fotografia originală a lui Cody fiind de la o întânlire în decembrie anul trecut.

În ceea ce îl privește pe Cody, acesta a indicat pe Instagram că s-ar putea retrage. Aceasta pare a fi o încercare de a distrage fanii, deoarece PWInsider a raportat că Rhodes a fost văzut recent la Aeroportul Internațional din Orlando, fiind menționat faptul că el era așteptat la Performance Center weekend-ul acesta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !