Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Cody Rhodes este programat pentru WrestleMania 38

Există mai multe confirmări care indică faptul că, Cody Rhodes va reveni curând în WWE. Deși săptămâna aceasta au existat speculații că Rhodes s-ar putea întoarce în AEW pentru a conduce Ring Of Honor, recent achiziționat de Tony Khan, se pare că rapoartele despre venirea lui Cody în WWE sunt exacte și nimic nu s-a schimbat în acest sens. În plus, Dave Meltzer a relatat pentru F4WOnline că, Cody era încă ”în cărți” pentru WWE acum două zile.

RingsideNews raportează că Rhodes este programat pentru WrestleMania 38 și acest lucru a fost confirmat de un membru titular al echipei de creație, care a spus: ”Știu ce este programat pentru Cody la Mania, el încă se află în planuri. Nimeni nu ne-a spus încă dacă acestea se vor schimba și nici nu au fost corectate documentele interne.”

În acest moment, nu există informații cu privire la rolul său în cadrul respectivului eveniment, dar având în vedere faptul că este listat pentru WrestleMania ne putem da seama că ar fi semnat un contract.

Acum câteva săptămâni, la RAW, în timpul segmentelor lui The Miz și Edge au existat referințe subtile despre Cody. Promo-urile ar fi trebuit aprobate în prealabil și dacă oficialii nu ar fi avut un motiv solid indiciile nu erau oferite. Nu se știe dacă Rhodes va apărea la RAW sau SmackDown înainte de Mania, însă așteptați-vă să-l vedeți la WWE TV în viitorul apropiat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages