Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Cody Rhodes alimentează speranța unei reveniri la WWE Royal Rumble 2023

Cody Rhodes a devenit unul dintre ”pilonii” show-ului Monday Night RAW după ce a revenit în WWE la WrestleMania 38. El a continuat să aibă meciuri foarte bune cu Seth ”Freakin” Rollins care au fost lăudate. De asemenea, recent, Rhodes a abordat revenirea sa în timpul meciului masculin Royal Rumble de anul viitor.

”The American Nightmare” a fost pe val de când s-a întors, dar nu l-am mai văzut de la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell din cauza unei accidentări. În acest moment, fanii așteaptă cu nerăbdare ca și el să revină.

În timpul conferinței de la Comic-Con în San Diego, Cody a abordat posibilitatea ca el să revină în timpul meciului masculin Royal Rumble 2023. Rhodes nu a respins neaparat această posibilitate.

„Statisticile mele de la Royal Rumble sunt în top 10, sunt fenomenale. Așa că, dacă ar fi să revin la acel eveniment, există o șansă să ajung în top 5 și sunt de acord cu asta…Nu se știe niciodată! Vom vedea.”

În prezent, Cody Rhodes are al 9-lea cel mai lung timp cumulat petrecut în meciurile Rumble. Rămâne de văzut dacă el va putea sau nu să revină triumfător la respectivul meci de anul viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages