WWEWWE RAW

Cody Rhodes a ținut un discurs emoționant despre tatăl său la RAW-ul de seara trecută

Cody Rhodes a dat startul RAW-ului de seara trecută, primul show după Pay-Per-View-ul WrestleMania 38. Cody a spus că au trecut 47 de zile de la aflarea veștii că el este Free Agent. Acesta a menționat teoriile ”fără sens” referitoare la decizia sa de a reveni în WWE. Rhodes a dezvăluit că decizia lui de a se întoarce în compania lui Vince McMahon nu a fost dificilă și va rămâne aici pentru mai mulți ani de acum încolo.

Cody a spus că orice urmă de îndoială și suspiciune a fost exterminată sâmbăta trecută, când a revenit pentru a-l învinge pe ”Seth Freakin” Rollins în cadrul primei seri a Mania 38. Apoi, Cody a arătat publicului o fotografie cu Dusty Rhodes din 27 septembrie 1977. Imaginea, prezentată pe Titan Tron, era când Dusty ținea în mână titlul WWWF. Rhodes a menționat că tatăl său a făcut multe lucruri pentru oameni, însă consideră că este eroul lui.

Rhodes a explicat că această fotografie a stat pe mantaua din dormitorul părinților săi până în ultima zi a lui Dusty. Cody a spus că de fapt, tatăl său nu a câștigat niciodată centura WWWF pentru că a obținut victoria prin eliminare. Cody a precizat că timp de 8 ani a sperat că va câștiga acel titlu și că îl va pune în mâinile lui Dusty, dar din păcate acel vis a murit și, în ciuda faptului că nu poate pune fizic centura în mâinile tatălui său, încă o poate pune în jurul taliei sale ”The American Nightmare”.

Cody Rhodes a spus cât se poate de clar că în sfârșit este pregătit să câștige titlul WWE pentru el, familia sa și pentru ”The American Dream” Dusty Rhodes. În acel moment, Rollins a venit în ring oferind un semn de respect către Cody.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !