Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Codul QR apărut la SmackDown-ul de seara trecută oferă un indiciu important despre cine se află în spatele ”White Rabbit”

Bray Wyatt a captivat fanii și superstarurile deopotrivă cu promo-urile sale enigmatice și cu abilitatea extraordinară de a prezenta storyline-urile. Wyatt era în top atunci când oficialii l-au concediat. Se pare că revenirea sa este din ce în ce mai aproape.

Compania a oferit un indiciu important despre întoarcerea lui Bray printr-un alt cod QR în timpul SmackDown-ului de seara trecută. Codul QR a apărut pe ecran imediat după promo-ul pentru buildup-ul meciului dintre Karrion Kross și Drew McIntyre la Extreme Rules.

După scanarea QR-ului, fanii au fost redirecționați pe o pagină a site-ului WWE cu un videoclip în care a apărut ”Huskus The Pig Boy”, unul dintre cele șase personaje din Firefly Fun House. De asemenea, adresa videoclipului conține numerele 1911. Bray Wyatt obișnuia să poarte o pălărie pe care scria 1911 când era în companie.

Se pare că oficialii au mai dat un teasing cu o placardă ”Revel in what you are” pe parcursul SmackDown-ului din această săptămână. Persoana care ținea acea placardă a fost surprinsă de cameramani în zona fanilor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages