AlumniWWE

CM Punk vrea să aibă rolul de director creativ în Wrestling?

CM Punk nu a mai lucrat într-un meci de Pro Wrestling din 2014 și, deși a trecut aproape un deceniu de când s-a întâmplat asta, fanii încă speră ca el să revină.

Fostul campion WWE a făcut o sesiune de Q&A pe contul său de Twitter, unde a primit diverse întrebări de la fani. Un fan l-a întrebat pe Punk dacă ar fi interesat de un rol de director creativ pentru o promoție de wrestling.

El a răspuns: „Aș asculta această propunere”. Punk a tot dat fanilor răspunsuri de acest gen în ultimii ani. Nu ar spue „Nu” unei reveniri în wrestling, dar este mulțumit cu viața pe care o are acum și nu urmărește promoțiile pentru a se întoarce din nou în business.

În schimb, este dispus să asculte orice ofertă care este bună atât din punct de vedere financiar, cât și pe partea de storyline.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !