WWE

CM Punk vorbește despre posibilitatea de a lucra la WrestleMania 37

Ocazional, CM Punk răspunde la întrebările fanilor pe rețelele de socializare, asta s-a întâmplat și acum. În timpul unui Q&A, un fan l-a întrebat pe Punk despre posibilitatea de a lucra în Main Event-ul Pay-Per-View-ului WrestleMania 37 într-un meci împotriva campionului Universal Roman Reigns.

Punk a glumit, spunând că meciul respectiv ar fi mai bun în deschiderea evenimentului: „Aș vrea ca meciul să fie în deschidere. Show-ul respectiv durează 67 de ore.” În ultimii ani, cel mai important eveniment anual al companiei a durat peste 5 ore. De când respectivul show a început să se difuzeze pe WWE Network, a devenit din ce în ce mai lung.

Datorită pandemiei provocate de Covid-19 și în absența fanilor, oficialii au decis ca WrestleMania 36 să se desfășoare pe parcursul a două nopți astfel încât, să ducă evenimentul în jur de 4 ore, având cât mai mulți oameni pe card. În total, WrestleMania 36 a avut 18 meciuri, inclusiv două meciuri care au fost difuzate în Pre-Show.

Anterior, s-a raportat faptul că WWE nu prezintă interes pentru revenirea lui CM Punk. Rămâne de văzut dacă această situație se va schimba pe viitor. Singura dată când fanii l-au văzut pe Punk lucrând sub brand-ul WWE a fost pentru emisiunea WWE Backstage pe FS1.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !