Sustineti InRing.Ro
AEW

CM Punk stabilește un nou record de vânzări în Pro Wrestling după debutul din AEW

Revenirea lui CM Punk în Pro Wrestling a avut un impact major și în rândul vânzărilor, deoarece s-au cumpărat foarte multe tricouri după apariția lui Punk la AEW Rampage.

Fostul campion WWE a debutat în AEW la episodul show-ului Rampage de pe TNT vineri seara, în orașul său natal la United Center, unde AEW a avut cel mai mare public de până acum.

CM Punk a vorbit despre motivul pentru care s-a întors, provocându-l pe Darby Alin la un meci în cadrul Pay-Per-View-ului All Out din 5 septembrie 2021.

Pro Wrestling Teets a menționat pe Twitter că noul tricou pe care l-a purtat Punk la debutul în AEW a stabilit un nou record, pentru cele mai multe tricouri vândute în 24 de ore. Tricoul costă 24,99$.

Sting și regretatul Brodie Lee au deținut anterior acest record. Următoarea apariție a lui CM Punk pentru AEW va fi în episodul de miercuri al show-ului Dynamite.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages