Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

CM Punk spune că Pro Wrestling-ul nu are nevoie de el

Nu a trecut foarte mult timp de când CM Punk nu mai are nicio treabă cu Pro Wrestling-ul. Unii fani continuă să spere că îl vor vedea din nou pe Punk în ring-ul WWE, dar se pare că acest lucru nu este 100% posibil.

Punk a acordat recent un interviu pentru Uproxx, în timpul căruia a recunoscut că există posibilitatea unei reveniri în Pro Wrestling, dar asta nu mai face parte din „lumea lui”. Nu va reveni spunând oamenilor că este precum Hulk Hogan. El a menționat că Pro Wrestling-ul nici măcar nu are nevoie de CM Punk și asta îi convine.

„Cred că planul potrivit pentru o revenire ar putea fi găsit fără nici măcar să-mi dau seama. Acest domeniu nu mai este „lumea mea”. Cu siguranță nu sunt precum Hulk Hogan, să apar și să promit ceea ce nu pot face. Pro Wrestling-ul nu are neaparată nevoie de CM Punk și este foarte bine așa. Toată lumea pare să se descurce grozav. Nu știu, întoarcerea mea trebuie să fie ca o aromă de înghețată. Mă duc odată la un magazin de înghețată și spun: „Oh, asta pare a fi aroma bună. Pune-mi două cupe din asta”. Așa trebuie să fie și revenirea mea: Momentul potrivit, locul potrivit, situația potrivită”.

Există atât de multe ”Dream Match-uri” pentru CM Punk, pe care fanii își doresc să le vadă, dar este mai bine să rămână în afara ring-ului pentru moment. Având în vedere timpul, locul și situația potrivită, nu știi niciodată dacă CM Punk ar putea fi de acord să aibă un alt meci în Pro Wrestling înainte de a se retrage din acțiune.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages