Sustineti InRing.Ro
WWE

CM Punk spune că John Cena a fost implicat în proiecte datorită altor superstaruri

John Cena nu se mai află în preajma WWE, dar a petrecut un deceniu drept „face of company”. Cena a fost numit „fața companiei” datorită design-ului, însă plecarea lui nu ar fi fost în planurile oficialilor.

În timpul unei sesiuni de Q&A, CM Punk a dezvăluit o poveste fără a da nume, despre cum un superstar a obținut un rol într-o emisiune TV, însă rolul i-a fost anulat și oferit lui Cena. Punk spune că acest lucru se întâmpla frecvent.

„Un anumit superstar a obținut un rol într-o emisiune TV iar atunci când a ajuns în birou pentru a discuta i s-a spus că nu poate face asta, însă John Cena o va face. Oficialii analizau fiecare cerere și o atribuiau persoanei pe care doreau să o facă fața companiei.”

De asemenea, Punk a menționat că THQ a dorit ca el să fie pe coperta jocului video produs de ei, însă WWE nu a fost de acord. În cele din urmă, cei de la THQ au făcut presiuni asupra oficialilor iar Punk a fost pe coperta jocului WWE’13.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages