Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

CM Punk și-a făcut o schimbare de look

CM Punk și-a tot schimbat look-ul de-a lungul vieții sale și se pare că acum, a făcut-o din nou. Când fanii au văzut fotografia pe care Punk a postat-o într-un răspuns pe Twitter, aceștia și-au amintit de perioada în care el obișnuia să poarte părul lung la WWE TV.

Plecarea lui Punk din WWE în 2014 nu a decurs tocmai bine, deoarece compania i-a trimis contractul de reziliere chiar în ziua nunții sale și după a fost dat în judecată de către medicul WWE Chris Amann.

De atunci, el a avut două meciuri în MMA sub brand-ul UFC și a activat în lumea actoriei. CM Punk va fi prezent în seria „Heels” a lui Starz, alături de Stephen Amell și Alexander Ludwig. Data lansării nu a fost dezvăluită, dar se așteaptă ca Punk să apară în 8 episoade. De asemenea, Doc Gallows, Stevie Richards, Perry Hawx, J Spade și alți wrestleri au filmat pentru această serie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages