Sustineti InRing.Ro
AlumniUFC

CM Punk, s-a retras oficial din UFC

Damon Martin de la MMAFighting.com raportează că CM Punk le-a transmis celor din UFC că s-a retras din artele marțiale mixte. Punk a trebuit să informeze UFC despre acest lucru, pentru a putea fi eliminat din programul antidoping al companiei. El a fost testat de 6 ore în 2020.

Asta nu este o surpriză, deoarece Punk nu a mai luptat în UFC din 2018 iar Dana White a spus la acea vreme că Punk probabil nu se va întoarce decât dacă ar obține victorii în promoții mai mici.

Cea de-a doua și ultima luptă a lui Punk în UFC a fost la UFC 225, unde a pierdut în fața lui Mike Jackson prin decizie unanimă. Punk a început antrenamentul la academia Roufusport a lui Duke Roufus în 2014 și era programat să debuteze în MMA un an mai târziu, dar o accidentare la spate i-a amânat debutul până în 2016.

CM Punk a debutat în AEW pe 20 august la show-ul Rampage în Chicago și va avea primul său meci în Pro Wrestling după o absență de 7 ani, la Pay-Per-View-ul All Out din această duminică împotriva lui Darby Alin.

Punk are un singur meci câștigat în cariera din UFC. Înfrângerea sa în fața lui Mike Jackson a fost anulată din cauza faptului că Jackson a fost găsit pozitiv la testul pentru marijuana.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages