Sustineti InRing.Ro
AEWAEW DynamiteAEW PPV

CM Punk s-a întors în Pro Wrestling la AEW Rampage

Inevitabilul s-a produs…CM Punk a debutat în AEW. Punk a dat startul evenimentului AEW Rampage care a avut loc seara trecută în Chicago.

Punk a fost foarte emoționat, mulțumindu-le fanilor din Chicago menționând că i-a auzit timp de 7 ani și că are multe de spus, având timp să o facă la viitoarele episoade din Rampage și Dynamite pentru că nu va pleca nicărieri.

El a adăugat că nu ar putea să se îmbolnăvească niciodată dacă va rămâne în același loc însă, WWE a fost locul care l-a îmbonlăvit. Punk a vorbit despre plecarea sa din Ring of Honor în 2005. El a spus că a plâns când a părăsit ROH pentru că a ajutat la construirea unui loc în care oamenii pot învăța să-și realizeze propriile vise și să iubească Pro Wrestling-ul.

CM Punk a spus că a plâns pentru că părăsea un loc pe care îl iubea și nu i-a fost ușor să meargă în WWE. Punk a menționat că în 2005 a părăsit Pro Wrestling-ul iar pe 20 august 2021…s-a întors.

Punk a spus că s-a întors pentru că vrea să lucreze cu tânărul pasionat de talent și că există câteva lucruri de rezolvat. Punk a rostit numele lui Darby Alin, care se afla în sus, în zona fanilor alături de Sting. CM Punk l-a lăudat pe Alin pentru că a fost dur în unele lucruri nebune pe care le-a făcut. Punk a spus că vrea să-l ajute pe Alin pentru că nu este nimic mai periculos decât stilul lui CM Punk.

De asemenea, CM Punk a spus că îi va vedea pe Alin și Sting la Pay-Per-View-ul AEW All Out pe 5 septembrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages