AEWAEW PPV

CM Punk, oferă un indiciu important despre Bryan Danielson în AEW

Recent, CM Punk a fost la NFAN New York pentru a promova Pay-Per-View-ul AEW All Out din această duminică. Punk a fost întrebat dacă debutul lui Bryan Danielson în WWE este abandonat. Punk nu a răspuns direct la întrebare, dar ceea ce a spus el confirmă destul de mult faptul că Danieson este „pe drum”.

„Ascultă, 7 ani am lipsit, dacă mi-ai fi spus cine este singurul tip care te-ar putea readuce în Pro Wrestling și poți avea doar un meci cu el, ți-aș fi spus Bryan Danielson. Nu știu dacă acest răspuns este sau nu corect la întrebarea ta. Acest tip a participat în Main Event la WrestleMania acum 6 luni, așa că ar fi foarte bine venit în AEW. Cred că ar putea face tot ceea ce vrea să facă. Pentru un tip ca mine și ca el, Pro Wrestling-ul este artă. Aceasta este arta noastră.”

Se așteaptă că Bryan Danielson să debuteze în AEW la evenimentul All Out din acest an duminică, 5 septembrie. Respectivul show poate fi urmărit achiziționat prin FITE TV la nivel internațional și prin aplicația Bleacher Raport din SUA.

Ultima dată când Danielson (Daniel Bryan) a lucrat la WrestleMania, a fost în acest an într-un meci de tipul Triple Threat pentru titlul Universal împotria lui Roman Reigns și Edge, iar contractul său a expirat la scurt timp după aceea.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !