Sustineti InRing.Ro
AEW

CM Punk oferă un indiciu ciudat despre semnarea cu AEW

AEW a reușit să-l readucă pe CM Punk în Pro Wrestling. Pe baza rapoartelor din ultimul timp, el ar fi semnat un contract cu această companie. Aceasta este o realizare imensă, iar fanii sunt încântați. Punk se distrează foarte mult și oferă indicii publicului despre acest subiect.

Se pare că Punk a dat un indiciu ciudat prin intermediul unui story pe contul său de instagram, o fotografie cu trei numere „05, 11, 21” iar fanii au câteva teorii interesante despre aceste numere.

Suntem în 2021, deci „21” ar putea fi o referință la semnarea unul contract anul acesta. „11” ar putea fi o referință la semnarea acordului său în vara anului 2011, iar „05” ar putea face referire la semnarea cu WWE pentru dezvoltare în 2005.

Acesta este un moment uluitor pentru fanii Pro Wrestling-ului, deoarece un superstar îndrăgit se întoarce în ring. RingsideNews raportează că Punk va avea de la 10 până la 12 meciuri pe an, dar întotdeauna ar putea alege să lucreze mai mult. Va fi la TV aproape în fiecare săptămână. Cotele indică, că show-ul AEW de la United Center din Chicago, vineri, va atrage un public mult mai mare decât numărul deja impresionant pe care l-a avut AEW Rampage în episodul de debut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages