Sustineti InRing.Ro
AEW

CM Punk nu se grăbește să se înfrunte cu Kenny Omega

Multi fani consideră că debutul lui CM Punk la AEW Rampage: The First Dance este unul dintre cele mai bune momente din istoria companiei.

Într-un interviu cu The Warp, acesta a discutat despre posibilitatea unor confruntări cu Bryan Danielson și Kenny Omega.

Nu răstorni un meci din prima repriză al Campionatului Mondial. Sunt un artist care își pictează tabloul. Lăsați-mă să vă ilustrez situația. Ceea ce fac este foarte calculat, este foarte bine gândit. Sunt aici ca să rămân. Credeți-mă, în zece ani de zile lumea o să vorbească despre AEW. E o treabă în care stai, aștepți, vezi și te relaxezi, o treabă unde te bucuri de aventura. Totul este fluid, datele, contractele, totul. Este cea mai bună experiență pe care am avut-o în profesia wrestlingului, și dacă există vreo neînțelegere la vreunul din capete, toata lumea vorbește. Nu exista drame, e fantastic

CM Punk

CM Punk a menționat că un meci cu Kenny Omega ar fi unul din cele mai mari meciuri ale sale. Rămâne de văzut când cei doi se vor înfrunta.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages