Sustineti InRing.Ro
WWE

CM Punk nu crede că The Undertaker s-a retras cu adevărat din WWE

CM Punk a reușit să se retragă din pro wrestling, dar nu crede că The Undertaker a făcut la fel. Punk îl cunoaște destul de bine pe Taker mai ales că cei doi au avut un feud care s-a sfârșit la WrestleMania. Rămâne de văzut dacă într-adevăr are dreptate.

În timp ce acorda un interviu pentru The Good Show, CM Punk a început să discute despre The Undertaker. El a spus că nu crede că „Deadman” s-a retras. De fapt, el a spus că „nu există vorba de așa ceva”.

Punk a continuat să spună despre felul în care Taker a încercat să se retragă dar apoi tot făcea apariții.

„Nu cred că s-a retras, pe bune. Aceasta este părerea mea, nu se pune problema de așa ceva. Cred că acest tip încă mai poate, cel puțin să aibă un meci la fiecare ediție a WrestleMania. Știi ce vreau să spun? Tocmai a fost implicat într-un meci cinematografic pe care-mi place să-l urmăresc, și mi-a plăcut să vorbesc despre el în cadrul WWE Backstage pe Fox. Simt că acest concept îi poate da longevitate carierei sale, nu-l văd plecând nicăieri. Este un tip care în ultimii ani a dispărut și apoi a apărut, astfel încât nu pot să cred fiindcă în documentar a spus în fiecare episod ca s-a retras și ulterior nu a fost așa. Apoi, la finalul documentarului a spus din nou că s-a retras. Acum încă se află sub contract. Tery Funk, Ric Flair, toată lumea se retrage și se întoarce. Cred că, în mod egoist, toată lumea vrea să-l vadă revenind.”

Oficialii au început să confirme că ultimul meci a lui The Undertaker a avut loc la WrestleMania 36. Însă, aceștia se pot răzândi în orice moment cu privire la acest aspect. Este pentru a 2-a oară când WWE a produs marfă cu #ThankYouTaker.

Dacă retragerea „Phenomenului” nu s-a produs nici de această dată, trebuie să ne întrebăm ce ar putea face WWE pentru a ne asigura când este „una reală” care trebuie să fie mai importantă decât un documentar cu 5 capitole pe WWE Network.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages