Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

CM Punk nu crede că retragerea lui Vince McMahon va schimba cultura WWE

CM Punk a părăsit WWE în 2014, deoarece era dezamăgit de modul în care compania îl trata. La vremea respectivă, el s-a retras din Wrestling, dar a ajuns în cele din urmă să lucreze pentru AEW. Acum că Vince McMahon s-a retras, Punk și-a exprimat părerea despre cum vor funcționa lucrurile în industria rivală.

CM Punk a fost prezent la Comic-Con în San Diego, unde a abordat și plecarea lui Vince McMahon. El a spus că acest lucru nu va schimba nimic în ceea ce privește cultura WWE. Punk este sigur că, în ciuda plecării lui Vince, acesta va continua să ”tragă sforile” în backstage.

„Credeți că, dacă Vince McMahon a scris pe Twitter că s-a retras, nu va fi așa cum vrea el? Nu cred că se schimbă deloc cultura de acolo. Este așa cum este. O să spun asta, chiar dacă oamenii vor fi foarte supărați pe mine, la naiba cu asta. Sasha Banks și Naomi pleacă, se anunță la SmackDown că, ”Doamne, suntem atât de dezamăgiți de ele, chiar i-au dezamăgit pe fanii noștrii”. Apoi și Brock pleacă. După care se întoarce, evident, cred că a lucrat la show. Unde este Michael Cole care spune: ”Brock Lesnar chiar i-a dezamăgit pe acești fani”. Eu am plecat. La TV au spus că am renunțat. Ce s-a schimbat? Care este diferența? O să le atace pe acele două biete femei care s-au săturat și au plecat? Ele au avut curaj mai mare decât toți cei de acolo. Ce s-a schimbat? Nu s-a schimbat nimic. Oamenii care ling ghetele și care au îndrăzneala să spună asta despre cele două femei…sunt niște lași, nenorociți și lingușitori de ghete. Mizeria asta e ridicolă. De ce nu i-au făcut asta lui Brock? Au făcut-o cu mine. Nu e treaba mea.”

Punk a menționat ”tratamentul” pe care l-a primit din partea WWE după plecarea sa. El a spus că oficialii l-au numit laș la TV, dar nu vor face același lucru cu Lesnar, care a plecat recent dintr-o arenă în care se desfășura SmackDown-ul, după ce a aflat de demisia lui McMahon. Nu este prima dată când CM Punk critică fosta companie în care a lucrat, acesta a spus clar că nu este un fan al lipsei de libertate creativă pe care o are WWE.

În ciuda ”frustrării” lui Punk față de această industrie, nu trebuie să uităm că el a fost Campion WWE timp de 434 de zile între anii 2011-2013.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages