WWE

CM Punk este deschis pentru o revenire în Pro Wrestling dacă va avea un „șcenariu interesant”

CM Punk a părăsit WWE acum mult timp iar de atunci nu a mai pășit într-un ring de pro wrestling. El ar fi fost prezent cu o mască pentru a executa un GTS într-un show independent și, deși s-a confirmat că este el, acesta nu a recunoscut. Se pare că Punk este deschis unei reveniri dacă ideea este suficient de interesantă.

În timp ce discuta cu Renee Young într-un podcast, CM Punk a abordat posibilitatea unei reveniri în ring. Lui Punk îi surâde ideea, dar trebuie să fie un „șcenariu interesant”. Prin asta se referă la un storyline distractiv de pe urma căruia să câștige o sumă stupidă de bani.

CM Punk a recunoscut că este un „tip destul de pretențios”, dar așa trebuie să fie. În acest moment, mai multe persoane din AEW își doresc ca Punk să vină în companie.

„Nu îmi doresc să insult pe nimeni, niciun superstar din WWE sau AEW, însă aș avea nevoie, mai presus de toate, de un șcenariu interesant. O poveste care ar fi amuzantă de prezentat. De asemenea, să fiu plătit cu cea mai stupidă sumă. Ai putea să economisești o mulțime de bani dacă prezinți un storyline distractiv. Acum nu știu ce să zic. Sunt un tip destul de pretențios, mai ales în acest moment.”

Anul 2020 a venit cu multe evenimente neașteptate. Rămâne de văzut dacă în 2021 CM Punk se va întoarce într-un ring al pro wrestling-ului. În acest moment ar fi mult mai interesant ca Punk să lucreze în AEW decât în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !