AEWAEW PPV

CM Punk enumeră mai multe nume cu, care ar dori să lucreze în AEW

În această dimineață, CM Punk a fost prezent la Busted Open Radio pentru a promova Pay-Per-View-ul AEW All Out de duminică, 5 septembrie 2021. Pe parcursul interviului, Punk a fost întrebat cu cine își dorește foarte mult să lucreze în AEW. Iată ce a spus:

„Acest răspuns îl așteaptă toată lumea. Nu am lucrat niciodată cu The Young Bucks. Nu am lucrat niciodată cu Kenny Omega. Am lucrat puțin cu Cody, în 2009. Aceștia sunt tipii pe care nu îi menționez niciodată când acord interviuri pentru mass-media, deoarece simt nevoia să pun în lumina reflectoarelor alți tineri precum Darby Alin, Pillman Jr. Hobbs, Ricky Starks. Există oameni care au potențial. Dacă știi ceva despre Wrestling și urmărești show-ul îi vezi pe tipii ăia și spui: „Tipul acela chiar merită. Tipul ăla are ceva special. Îmi place cum decurg lucrurile”. E grozav. Îmi amintesc că mă uitam la un show vechi de wrestling, care se desfășura într-un studio iar băieții de acolo nu beneficiau de lucrurile de acum. Nu se vedea totul pe un ecran LED. Băieții menționați de mine au echipamente diferite, înfățisări diferite, personalități diferite. Îți dai seama că toți provin din diferite locuri. Ei s-au antrenat în moduri diferite și au stiluri diferite. Asta m-a atras 100% la roster-ul AEW. De ce nu aș vrea să lupt cu acești tipi? De ce nu aș vrea să fiu acolo cu ei? Puteți vorbi despre meciuri cu sume mari. Există mult mai multe opțiuni în AEW decât în orice alt loc pentru mine.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !