Sustineti InRing.Ro
AEW

CM Punk are un contract full-time cu AEW

În timpul Post-Show-ului AEW Rampage, Tony Khan a declarat că CM Punk nu are un contract pe termen scurt. Punk și Khan nu au dat detalii cu privire la contract, dar Khan a precizat că Punk nu este part-time. Așadar, fanii lui Punk îl vor vedea destul de mult în următorii câțiva ani sau poate mai mult. De asemenea, Punk a spus că vrea să facă totul, inclusiv câteva discuții.

Punk este programat să apară miercuri seara la AEW Dynamite și se va confrunta cu Darby Alin pe 5 septembrie la Pay-Per-View-ul AEW All Out.

CM Punk a dezvăluit că se afla în discuții cu AEW și Tony Khan de aproximativ un an și jumătate. După cum s-a relatat anterior, Khan a spus în interviuri că Punk a fost unul dintre wrestlerii cu, care a vrut să semneze atunci când a înfințat compania. CM Punk a menționat că nu a vrut să debuteze în AEW fără ca fanii să fie prezenți.

Punk a spus că a fost ideea lui Khan să-l înfrunte pe Darby Alin și, dacă era un copil, Alin ar fi fost luptătorul său preferat.

De asemenea, CM Punk a spus că AEW este un loc care permite superstarurilor să învețe din greșeli. Anterior, wrestlerii făceau greșeli și erau concediați. Probabil că se referea la WWE.

Punk a adăugat că Renee Paquette a fost cea care l-a ajutat să vină la WWE Backstage (lucrând pentru FOX, nu pentru WWE).

CM Punk și Khan s-au amuzat că acest secret nu a fost păstrat în Pro Wrestling, dar au făcut-o intenționat. Punk a fost fericit că nu era promovat. Deci, practic, se pare că ideea a fost ca această poveste să lase de înțeles.

Punk a remarcat modul în care Roster-ul AEW a ținut secretă boala lui Brodie Lee și asta i-a întărit decizia. El a menționat că a vorbit cu talentele în backstage înainte să-și facă apariția deci, nu era ascuns de toată lumea.

Când a fost întrebat dacă și-a rezolvat lucrurile cu anumite persoane, CM Punk a spus că nu a avut probleme de nimeni. (PS: Punk și Colt Cabana au avut divergențe în urmă cu câțiva ani).

Punk a spus că nu s-a întors pentru victorii sau înfrângeri. El este aici pentru că și-a dorit și nu crede că a urât vreodată Pro Wrestling-ul. Punk a menționat că ceea ce disprețuia nu era Pro Wrestling-ul.

CM Punk a adus în discuție unele dintre superstarurile cu, care ar dori să lucreze, printre care The Young Bucks, Kenny Omega, Brian Pilman, Will Hobbs, Ricky Starks, Jungle Boy, Darby Alin și Jon Moxley.

Punk a spus că vrea să ajute tinerele talente în același mod în care l-au ajutat pe el Harley Race, Terry Funk și Eddie Guerrero.

CM Punk a spus că se consideră un tip AEW și TNT în fața și în spatele camerei, dar dacă Tony Khan îi cere să fie G1, atunci vor vorbi despre asta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages