WWEWWE PPV

Cine trebuia să câștige meciul pentru titlul WWE la Day 1 înainte ca Brock Lesnar să fie adăugat în el?

Evident, deoarece Brock Lesnar a fost adăugat în ultimul moment în meciul pentru titlul WWE de la Pay-Per-View-ul Day 1, planurile pentru finalul respectivului meci au fost schimbate, iar Lesnar a plecat de la show în postura de nou campion WWE.

Contul @WWEonFOX a postat pe Twitter rezultatele evenimentului, iar sub fotografia lui Lesnar, scria că Big E i-a învins pe Seth Rollins, Kevin Owens și Bobby Lashley. Imaginea a fost ștearsă rapid, dar o puteți vedea mai jos. Este posibil ca persoana care se ocupă de acel cont pur și simplu să fi făcut o greșeală fără să cunoască rezultatele în prealabil, însă respectivul ar fi primit un avertisment, astfel încât să poată remedia problema în timp util.

La sfârșitul PPV-ului, oficialii au indicat un meci între Lashley vs. Lesnar, ambii uitându-se unul la celălalt când transmisiunea show-ului ajungea la final. De asemenea, comentatorii se întrebau ce părere are Roman Reigns de victoria lui Brock, fiind clar că feud-ul dintre ei nu s-a încheiat. Bobby Lashley, își dorește de ani buni un meci cu Lesnar și se pare că îl va avea curând, posibil la Royal Rumble.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !