WWEWWE PPV

Cine l-a ajutat pe Bad Bunny să se antreneze pentru meciul de la WrestleMania 37?

Bad Bunny a făcut un show extraordinar în timpul meciului Tag Team alături de Damian Priest împotriva lui The Miz și John Morrison, în prima seară a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37.

Bunny și Priest au câștigat respectivul meci. Anterior s-a raportat faptul că Bad Bunny a început să se antreneze la Performance Center la începutul lunii februarie, după ce a avut o apariție la Royal Rumble.

Dave Meltzer a relatat în timpul Wrestling Observer Radio că Bunny a început să se antreneze la Performance Center în Orlando, Florida, la sfârșitul lunii decembrie sau la începutul lunii ianuarie. Oricum ar fi fost, el se pregătea pentru acest meci de câteva luni.

Alex McCarthy a spus pe Twitter cine au fost cele două persoane care l-au ajutat pe Bunny să se antreneze: „Adam Pearce și Drew Gulak au fost dornici să-l ajute pe Bad Bunny să se antreneze la Performance Center.”

În prezent, acesta este unicul meci al rapperului. Cu toate acestea, având în vedere că este un mare fan al WWE și are o performanță atât de bună, întotdeauna este posibil să mai lucreze în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !