WWE

Cine a spus oficialilor WWE că nu se mai întoarce în Arabia Saudită?

WWE a avut o situație foarte dificilă în Arabia Saudită după Pay-Per-View-ul Crown Jewel în 2019. Superstarurile au rămas blocate în țară pentru o zi în plus, după o presupusă dispută între Vince McMahon și Prinț. Acest lucru a cauzat probleme evidente în roster.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a vorbit despre cum Andrade a spus că nu se va întoarce în Arabia Saudită. De asemenea, Meltzer a dezvăluit că o altă echipă care nu se mai află în WWE a spus același lucru.

„După ce au plecat din Arabia Saudită, mai multe superstaruri au spus că nu se vor mai întoarce, dar la sfârșitul zilei aproape toți au revenit. Știu că FTR era pe listă și cred că și Andrade. Au mai fost și alții, însă respectivii au spus că „nu se mai întoarcem”.”

Soția lui Karl Anderson a spus că nu se va întoarce în Arabia Saudită. Situația respectivă a fost una neplăcută pentru multe persoane și nu au vrut să repete această experiență, tocmai pentru ca lucrurile să nu se agraveze data viitoare.

Cei din WWE nu au reușit să organizeze show-uri în Arabia Saudită de când a început pandemia. Există planuri ca aceștia să revină de îndată ce lucrurile intră pe făgașul normal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !