Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Cine a fost responsabil pentru primul show al brand-ului NXT 2.0?

WWE a refăcut brand-ul NXT sub un nou format, nume, design și a oferit push noilor talente. Asătzi, Dave Meltzer a relatat în Wrestling Observer Radio că Vince McMahon și Bruce Prichard nu au fost în backstage la primul episod al show-ului care a avut loc marți seară. Shawn Michaels, a stat în culise fiind responsabil cu desfășurarea show-ului, în absența lui Triple H, care a lipsit datorită problemelor de sănătate.

Iată ce a spus Meltzer:

„Shawn Michaels, a fost tipul care s-a ocupat de show-ul NXT 2.0 din această săptămână, pentru că, evident, Triple H nu s-a întors la lucru, probabil că nu va veni o vreme. Michaels are frâiele iar Kevin Dunn îl ajută. Vince McMahon și Bruce Pichard nu au avut nicio treabă, deși Prichard a fost prezent în backstage. Cu toate acestea, Vince a revizut scriptul. El s-a ocupat de lucrurile creative pentru show, însă nu a fost acolo deci nu era tipul cheie. Rămâne de văzut dacă va fi pe viitor, deși mă îndoiesc. Cred că va sta în acest brand până se va sătura de el.”

De asemenea, rating-ul show-ului NXT 2.0 a fost în creștere săptămâna asta, întrucât am avut un meci pentru titlul major al brand-ului și un segment cu o nuntă. Înainte de relansare, rating-ul show-ului era în mare parte scăzut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages