Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Cine a decis ca WWE RAW să fie un show TV-14?

Deși Monday Night RAW nu va fi un show TV-14 începând de săptămâna viitoare, planurile în acest sens nu au fost abandonate pentru viitor. Atât Andrew Zarian, cât și Sean Ross Sapp de la Fightful Select au raportat că există ”indicii mixte” oferite pe plan intern cu privire la această schimbare. În ciuda acestui fapt, data aplicării planului respectiv încă nu s-a concretizat.

În cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter, Dave Meltzer a relatat că ”o sursă din WWE a dezvăluit că aceasta pare a fi decizia USA Network și nu a companiei”.

Se spune că USA Network ar fi ”acceptat” ca Brock Lesnar să folosească cuvântul s**tkicking în timpul RAW-ului din această săptămână. Când Lesnar a spus cuvântul, sunetul a fost editat. Nu se știe dacă faptul că ”The Beast” a spus acest lucru influențează clasificarea show-ului la TV-14, dar aprobarea este notabilă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages