Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Ciampa este foarte încrezător după ce a devenit pretendentul #1 la titlul United States

Ciampa a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai bune superstaruri din NXT de-a lungul perioadei în care a evoluat în brand-ul de dezvoltare. A făcut parte din feud-uri solide, în special cu eternul său prieten/rival Johnny Gargano. De asemenea, se pare că Ciampa este mândru de cea mai recentă realizare a sa.

În timpul RAW-ului de seara trecută, Ciampa i-a învins atât pe Dolph Ziggler și Chad Gable, cât și pe AJ Styles pentru a deveni următorul pretendent la titlul United States deținut de Bobby Lashley.

Într-un interviu acordat la RAW Talk, Ciampa a declarat că și-a meritat cu prisosință șansa la centura lui Lashley, menționând adversarii pe care a trebuit să-i învingă.

„Am câștigat. Dolph Ziggler, Chad Gable și AJ Styles…i-am învins pe toți. Am obținut victoria. Am mai spus-o și o voi spune din nou, tot ce am nevoie este o oportunitate. Iar șansa mea va fi săptămâna viitoare. Bobby a spus că poate înfrunta pe oricine. Problema este că eu nu sunt oricine. Sunt cel mai mare artist sportiv din toate timpurile. Eu am inima neagră, iar adevărul este că nimeni nu va face un titlu mai prestigios decât omul pe care îl vedeți acum. Bobby Lashley, bucură-te de ultima ta săptămână, pentru că începând de lunea viitoare, voi fi noul campion al Statelor Unite.”

Așa cum a spus și el, Ciampa se va confrunta cu ”The Almighty” pentru titlul U.S. săptămâna viitoare, în cadrul show-ului Monday Night RAW. Rămâne de văzut dacă va reuși sau nu să devină noul deținător al centurii respective.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages