WWEWWE RAW

Christian a revenit la RAW-ul din această săptămână

Nu știi niciodată ce se poate întâmpla în WWE. Îndepărtarea lui Paul Heyman din funcția de director exclusiv al RAW-ului, a oferit alte oportunități pentru brand-ul roșu.

Randy Orton a avut segmentul de deschidere a RAW-ului din această săptămână. Apoi, Christian și-a făcut apariția în ring. Acesta nu a putut rămâne indiferent la ce s-a întâmplat la Backlash.

Christian a spus că Orton este „rece, calculat și fiul unei c***e. El a mai spus că dacă Orton crede că treaba cu Edge s-a terminat, se pripește. Acesta a menționat că Edge va pune capăt acestui feud așa cum trebuie”.

Randy a spus că Christian vrea „încă un meci”, dar Christian a negat acest lucru. Apoi, „The Viper” l-a provocat pe Christian la un meci de tipul unsanctioned.

Inițial, Christian nu a acceptat provocarea, dar Orton a părăsit ring-ul după ce a spus că oferta expiră la sfărșitul serii. Într-un final, Christian a acceptat propunerea lui Randy Orton și cei doi s-au înfruntat în main event-ul show-ului

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !