AEWAlumniWWEWWE SmackDown

Chris Jericho își exprimă părerea despre storyline-ul lui Roman Reigns

Superstarul AEW, Chris Jericho, a fost prezent săptămâna trecută la Keeping It 100 cu Konnan pentru a-și promova noua carte „The Complete List of Jericho by Chris Jericho”, disponibilă acum pe Jericho30.com.

Jericho a fost întrebat dacă a văzut actualul storyline al lui Roman Reigns și ce părere are despre el:

„Nu urmăresc storyline-ul, dar am citit despre el. Nu este o surpriză, pentru că atunci când eram în WWE în 2016, am lucrat cu Roman Reigns, practic peste tot. Eram heel, iar el babyface. Este cu adevărat o nebunie. Știi cum este Roman Reigns? Exact ca acum. Dacă renunți la f**king script și îl lași să fie el, acesta este Cool Hand Luke. Este precum cea mai șireată pisică. Este un tip grozav. Doar lasa-l să fie el. Asta face acum, evident, cu o înclinare heel, ceea ce este grozav. Când va face în cele din urmă babyface turn, va fi chiar mai mare decât este acum, pentru că este un tip mișto. Acum oficialii îl lasă să facă toate aceste lucruri și nu mă surprinde pentru că este capabil să fie un astfel de interpret.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !