Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Chris Jericho explică de ce Eddie Kingston îi amintește de un superstar de top din WWE

Chris Jericho a avut mai multe feud-uri notabile de-a lungul carierei sale în Pro Wrestling atât în WWE, cât și acum în AEW. Recent, Jericho a avut o rivalitate memorabilă cu Eddie Kingston, cei doi confruntându-se inclusiv într-un meci ”Barbed Wire Everywhere” la Fyter Fest.

Pe parcursul unei apariții în cadrul show-ului AEW Unrestricted, Y2J a explicat de ce Kingston îi amintește de superstarul WWE Randy Orton, ambii ne realizând cât de buni sunt și amândoi se minimalizează.

„Eddie Kingston îmi amintește de Randy Orton, și vă spun și de ce. Sunt la poli opuși ca look și gimmick, dar niciunul dintre ei nu realizează cât de buni sunt. Ei cred că este amuzant să se minimalizeze, dar ambii sunt atât de buni, iar Eddie nu a înțeles încă, și când o va face, va fi campion mondial. Nu că nu ar fi așa și acum, dar încă are un demon interior. Cred că acesta va dispărea pentru că își va da seama cât de bun este. Dar eu am văzut asta de la început. Pot spune că da, sunt un mare fan al lui Eddie Kingston.”

La episodul din această săptămână a show-ului AEW Dynamite, Chris Jericho și-a apărat cu succes titlul ROH World Heavyweight în fața lui Bandido, căruia oficialii i-au oferit un contract full-time după meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages