AEWWWE

Chris Jericho este un mare fan al heel turn-ului făcut de Roman Reigns

Chiar dacă Chris Jericho a lucrat într-un meci de tipul Mimosa Mayhem la Pay-Per-View-ul All Out, el tot a făcut live-ul Saturday Night Special pe canalul său de YouTube.

În timpul stream-ului, un fan l-a întrebat pe Jericho ce părere are despre faptul că Roman Reigns a devenit heel și s-a asociat cu Paul Heyman.

Reigns nu numai că a revenit într-un mod surprinzător la SummerSlam luna trecută, dar a și câștigat titlul WWE Universal o săptămână mai târziu într-un meci de tipul Triple Threat No Holds Barred în cadrul evenimentului Payback.

Y2J a susținut și în trecut că Roman are potențialul unui superstar mai multe decât de top. De asemenea, Chris Jericho a menționat că WWE ar avea nevoie de Roman Reigns la TV în această perioadă.

„Iubesc heel-ul lui Roman Reigns, îmi place asocierea lui Reigns cu Paul Heyman, este grozav. Am mai spus asta acum câtiva ani în urmă, Roman va ajunge cel mai mare superstar din toate timpurile…trebuie doar să fie el însuși și va ajunge acolo unde merită.”

Puteți viziona întregul live stream făcând click pe player-ul de mai jos (Y2J discută despre acest subiect în jurul minutului 108:00)

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !