AEWAlumniWWE

Chris Jericho dezvăluie cea mai mare diferență dintre AEW și WWE

Chris Jericho a fost prezent la ”The Kurt Angle Show pe AdFreeShows.com”, unde a oferit câteva informații despre cariera sa în Pro Wrestling, făcând inclusiv comparații între AEW și WWE, companii în care a fost un superstar de top.

După ce a petrecut foarte mulți ani în WWE, Jericho a decis să-și asume riscul de a merge în AEW acum 3 ani, companie în care a devenit mai târziu campion World Heavyweight.

”Cred că cea mai mare diferență este că AEW a fost de la început compania noastră. În primul rând, acest lucru m-a atras cu adevărat să merg acolo.”, a declarat Y2J referitor la cea mai mare diferență dintre All Elite Wrestling și WWE.

Jericho și-a amintit cum a mers în NJPW pentru a lucra cu Kenny Omega într-un angle intens în care Omega a sângerat. Chris știa că nu ar putea face acest lucru în WWE, simțind că angle-ul are nevoie de acel tip al intensității în ceea ce privește sângele.

Chris Jericho a remarcat că acel tip de intensitate a fost adăugată în performanța meciului său cu Omega, care a fost similar cu cel pe care l-a avut împotriva lui Shawn Michaels la WrestleMania 19. Trebuie să știți că Y2J a avut control creativ asupra înfruntării din AEW spre deosebire de WWE. Chris a spus că acest tip de libertate l-a făcut să se îndrăgostească din nou de Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !