Sustineti InRing.Ro
AEWWWEWWE RAW

Chris Jericho confirmă semnarea lui Cody Rhodes cu WWE

Chris Jericho l-a avut ca invitat pe avocatul Mike Dockins în podcast-ul ”Talk Is Jericho”. Dockins se ocupă de problemele legate de marca comercială a wrestlerilor profesioniști, inclusiv pentru majoritatea celor care lucrează în AEW.

În timp ce detalia munca lui Dockins, Jericho a confirmat faptul că, Cody Rhodes a semnat cu WWE. Vestea a fost confirmată anterior de Dave Meltzer de la Wrestling Observer Newsletter și mai târziu de PWInsider înainte ca Y2J să spună acest lucru în podcast-ul său.

”Vă voi spune puțin ce se întâmplă în spatele business-ului de Wrestling. O să aflați cum am reușit să fiu Chris Jeircho, indiferent pentru ce companie lucrez sau unde mă lupt. Veți auzi cum ajunge Danhausen să-și păstreze numele și gimmick-ul de la industrie la industrie. Cum a ajuns Cody să-și ia numele ”Rhodes” de la WWE, chiar dacă s-a întors în compania lui Vince McMahon…”

Este foarte puțin probabil ca Rhodes să apară la WWE TV zilele următoare. Meltzer a relatat pentru Wrestling Observer Radio că s-a luat în calcul ca, Cody să nu apară până la WrestleMania 38.

Cu toate acestea, la RAW-ul de săptămâna asta, Seth ”Freakin” Rollins a spus că episodul show-ului viitor nu va continua până când Rollins nu obține un meci la Mania 38. Afirmația lui Seth părea să indice că Rhodes va fi prezent la ultimul RAW înainte de cel mai important eveniment anual al WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages