Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Charlotte Flair, vrea să fie versiunea feminină a lui John Cena

Charlotte Flair a câștigat fiecare titlu feminin din WWE și acum vrea ca fanii să-și amintească de ea ca fiind versiunea feminină a lui John Cena, care este cel mai important superstar pe care compania l-a creat din 2005 încoace.

Actuala campioană feminină din RAW a spus într-un interviu acordat pentru DAZN că vrea să se modeleze după viitorul Hall of Famer de renume al WWE.

Prima afirmație a lui Flair a fost că nu va mai exista niciodată un alt John Cena, dar totuși vrea să se modeleze după el. Este conștientă de faptul că, cea mai mare diferență dintre ea și Cena este că el a fost babyface întreaga carieră, în timp ce Charlotte, a fost în cea mai mare parte heel.

Flair a menționat că nu își va pierde niciodată interesul sau pasiunea de a lucra pentru WWE, inclusiv în afara ring-ului. Charlotte speră să fie comparată cu John Cena pentru ceea ce a făcut în companie.

„El este John Cena, iar eu vreau să fiu varianta feminină a lui. Și dacă oamenii consideră asta, atunci voi continua, chiar dacă nu simt că am ajuns încă la acel nivel, însă voi continua să lucrez la fel de mult și voi dovedi asta prin tot ceea ce am să fac.”

Charlotte Flair a câștigat titlul feminin din RAW după ce le-a învins pe Nikki A.S.H. și Rhea Ripley într-un meci de tipul Triple Threat la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Cena și-a încheiat cel mai recent run în WWE la același eveniment, după ce a pierdut meciul împotriva campionului Universal Roman Reigns.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages