Sustineti InRing.Ro
AEWWWE

Charlotte Flair și Andrade El Idolo s-au căsătorit în cursul zilei de ieri

Felicitări divei WWE Charlotte Flair și superstarului AEW Andrade El Idolo pentru unirea destinelor lor. Cei doi s-au căsătorit în cursul zilei de ieri și au fost asistați de mulți prieteni la ceremonie.

Mai multe superstaruri din wrestling au fost prezente, printre care Apollo Crews, Finn Balor, Rey Mysterio și Lina Fanene aka Nia Jax.

Vestea că Andrade și Charlotte formează un cuplu a ieșit la iveală acum 3 ani și se crede că ei sunt împreună din 2018. În ciuda zvonurilor apărute la începutul acestui an că ar s-ar fi produs o despărțire, acum știm că dragostea lor este mai puternică decât a fost vreodată.

Charlotte Flair și-a luat concediu din WWE pentru nuntă și luna de miere. Încă nu se știe exact când va reveni Flair sau Andrade în ring, dar Charlotte este promovată pentru SmackDown-ul din iulie, așa că ar trebui să se întoarcă la timp pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages