Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Charlotte Flair se află în vacanță cu Andrade în timpul suspendării sale din WWE

WWE a suspendat-o pe Charlotte Flair în urma acțiunilor sale nepotrivite de la RAW-ul din această săptămână. De asemenea, ea a fost amendată cu suma de 100.000$ pentru că a agresat arbitrii. Cu toate acestea, se pare că lui Charlotte îi convine situația în care se află acum.

”The Queen” a postat o fotografie pe contul său de Twitter, dar nu singură. Charlotte, era în brațele logodnicului său, Andrade. Cei doi par să se bucure de o superbă zi împreună, așa cum indică și descrierea fotografiei.

Rămâne de văzut când se va întoarce Flair în WWE. Acest storyline pare să ducă la un meci de tipul Triple Threat pentru titlul feminin din RAW, între campioana Rhea Ripley vs. Charlotte Flair vs. Asuka, în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania:Backlash de pe 16 mai. Cert este că, Charlotte își gestionează foarte bine timpul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages