Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Charlotte Flair, confirmă că încă are o relație cu Andrade El Idolo

În ciuda zvonurilor internse, Campioana feminină din SmackDown, Charlotte Flair, a confirmat recent că ea și superstarul AEW, Andrade El Idolo, încă au o relație. Flair, a postat fotografii de Crăciun împreună cu Andrade pe contul ei de Instagram.

Aparent, alimentând zvonurile, Andrade a indicat ceva recent, dar nu a spus că încă sunt un cuplu, însă a postat pe Instagram două șepci cu ”Queen” și ”King” pe barca sa în urmă cu câteva zile.

La începutul acestei luni, am raportat faptul că Flair ar fi fost cea care a pus capăt relației lor. Zvonurile despre despărțirea lor au început când fanii au observat că Andrade nu o mai avea la follow pe Charlotte pe rețelele de socializare.

Ulterior, Conrad Thompson, a transmis un mesaj pe Twitter adepților săi, să nu mai creadă tot ce este pe internet, iar Andrade a vorbit pe Twitter despre ”știrile false” în perioada în care acestea apăruseră.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages