WWEWWE RAW

Charlotte Flair a fost amendată și suspendată pe termen nelimitat de către WWE

Cei din WWE au anunțat că, Charlotte Flair a fost suspendată pe termen nelimitat și amendată cu suma de 100.000$ pentru comportament neprofesionist.

Bineînțeles acesta este un storyline iar amenda și suspendarea vin în urma unui atac asupra arbitrului după ce Charlotte a pierdut meciul împotriva lui Asuka în Main Event-ul RAW-ului din această săptămână. Campioana feminină din RAW, Rhea Ripley, a privit tot momentul de la marginea ring-ului.

Fiind frustrată în urma înfrângerii, Charlotte a atacat brutal un arbitru după ce nu a reușit să o învingă pe Asuka. Charlotte Flair nu a mai învins-o pe Asuka de când i-a oprit streak-ul de victorii la WrestleMania acum câțiva ani. Asuka a fost ajutată de Rhea pentru a obține victoria la RAW-ul de seara trecută.

Toate cele întâmplate par să ducă la un meci de tipul Triple Threat pentru titlul feminin din RAW, între Rhea Ripley, Charlotte Flair și Asuka la Pay-Per-View-ul din luna mai sau iunie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !