Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Cesaro și-a dezvăluit noul nume pe care îl va avea în ring, încă este Free Agent

Cesaro este unul dintre cele mai subutilizate talente din industria Wrestling-ului Profesionist și nimeni nu poate nega acest lucru. Claudio Castagnoli aka Cesaro, a plecat discret din WWE în luna februarie a acestui an. Se pare că fanii nu vor trebui să aștepte pentru a afla care va fi noul nume pe care Cesaro îl va folosi în ring.

Recent, Cesaro și-a schimbat nickname-ul de pe Instagram în Claudio CSRO. El se află în continuare pe Twitter sub numele de ”WWECesaro”. O explicație plauzibilă este că Cesaro vrea să își păstreze contul verificat după ce își schimbă nickname-ul de pe Twitter. De menționat este faptul că Cesaro a înregistrat brand-ul ”CSRO” pentru utilizări multiple.

Cesaro este pregătit să folosească acest nume pentru merch-uri, pro wrestling și chiar pentru cafea. Fostul superstar WWE este un împătimit al cafelei. Este logic să aibă propriu lui brand de cafea. Cesaro nu a făcut încă o declarație publică cu privire la viitorul său în wrestling-ul profesionist.

Mulți fani cred că Cesaro va ajunge în cele din urma la AEW. El este un wrestler cu mult potențial și va fi cu siguranță un mare plus pentru All Elite Wrestling, care are deja un roster full. Chiar și Tony Khan ar fi decis să semneze cu superstarul Elvețian. Rămâne de văzut care va fi ”soarta” lui Cesaro.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages