Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Ceremonia Hall of Fame este încă stabilită pentru weekend-ul cu WWE SummerSlam 2020

Este de așteptat ca cei din WWE să anunțe în această săptămână faptul că vor permite accesul fanilor la înregistrările show-urilor RAW și SmackDown din data de 24 și 27 iulie într-o arenă de dimensiuni medii, cu măsurile de distanțare socială puse în aplicare. Deocamdată, nu a fost făcut un anunț public cu privire la ceremonia Hall of Fame.

Oficialii încă speră să aibă fani prezenți la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an în Boston, MA. Georgia Hart, fiica legendarului Davey Boy Smith, a relatat pe Twitter în martie faptul că WWE ar ține evenimentul HOF în luna august, în weekend-ul cu SummerSlam.

O sursă din WWE relatează că într-adevăr ceremonia Hall of Fame este încă stabilită, fiind „foarte probabil” să aibă loc în weekend-ul Pay-Per-View-ului SummerSlam.

Bineînțeles, totul va depinde de cum vor merge lucrurile în ceea ce privesc restricțiile de călătorie și regulile puse în aplicare de guvernator, dar, în acest moment, SummerSlam nu este anulat, iar oficialii speră că nu vor trebui să mute evenimentul la Performance Center.

Persoanele introduse în clasa Hall of Fame din 2020 sunt: Dave Batista, John Bradshaw Layfield, „The British Bulldog” Davey Boy Smith, Justin ”Thunder” Liger, The NWO (Hulk Hogan, Scott Hall, Kevin Nash & Sean Waltman) și The Bella Twins (Nikki & Brie Bella).

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages