AEWAlumniWWE

Cele mai recente zvonuri despre Bray Wyatt și AEW

Indiciile lui Tony Khan despre surprizele care vor fi în AEW, au stârnit mai multe speculații cu privire la viitorul lui Windham Rotunda, fostul superstar WWE Bray Wyatt.

Există multe talente disponibile acum care au fost concediate din WWE și care au devenit free agents. Se pare că Rotunda nu este gata să revină în ring-ul Pro Wrestling-ului.

Dave Meltzer, a relatat în Wrestling Observer Newsletter că Windham nu a vrut să revină atât de curând în ring și acum lucrează la un film. Meltzer, a menționat că Rotunda nu este constrâns de situația financiară, deoarece el se afla printre cele mai bine plătite superstaruri din WWE, așa că acesta poate fi un motiv pentru care nu se grăbește să revină în Wrestling. De asemenea, s-a remarcat faptul că nu s-a pus problema de bani în timpul discuțiilor sale cu AEW și Impact Wrestling. Windham Rotunda aka Bray Wyatt, a fost concediat din WWE la sfârșitul lunii iulie a acestui an, datorită reducerilor bugetare ale companiei. Cu toate acestea, unele persoane au fost sceptice la aflarea motivului.

După concedierea sa, au apărut rapoarte conform cărora Wyatt era văzut de oficiali ca fiind o persoană dificilă având și probleme cu greutatea. Surse apropiate de Wyatt au spus că acesta era frustrat datorită faptului că ”The Fiend” a fost incendiat într-un meci și nemulțumit de unele dintre planurile creative pentru gimmick-ul său, iar acest lucru a dus la o problemă personală cu Vince McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !