Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWEWWE SmackDown

Cei din WWE cred că Bryan Danielson va reveni în companie

Bryan Danielson, a părăsit WWE și în cele din urmă a ajuns de curând în AEW, dar au existat câțiva oameni în compania lui Vince McMahon care nu erau siguri că acesta va pleca datorită modului în care decurgeau lucrurile. Nu au existat probleme între Bryan și oficiali, din contră, el a fost un angajat model la plecarea din companie.

Potrivit Fightful Select, cei care țineau evidența în backstage știau situația contractuală a lui Bryan Danielson. De asemenea, nu s-a discutat niciodată ca Bryan să câștige meciul Royal Rumble 2021. În plus, la acel moment, nu era în plan ca Danielson să lucreze la WrestleMania 37.

S-a menționat faptul că toată lumea a avut cuvinte de laudă despre Bryan atunci când a plecat din WWE:

„Sursele WWE au spus că știau că noul contract a lui Bryan urma să fie încheiat în curând, toată lumea admirând profesionalismul lui Danielson în feud-ul cu Roman Reigns. O altă sursă spune că Bryan s-a descurcat atât de bine încât multe persoane nu au crezut că își va lua timp liber sau de fapt va pleca. Nu s-a putut face nimic ca el să fie oprit.”

Cu toate acestea, majoritatea oficialilor WWE speră că Bryan Danielson va reveni într-o zi, având în vedere că plecarea s-a din companie s-a produs în ”condiții foarte bune”. Deocamdată, el va continua să lucreze în ring-ul All Elite Wrestling pentru Tony Khan.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages